Eventer

KOMMENDE EVENTER:

Mange private arrangementer og cateringer i julesesongen, men siste søndag i januar 2019 er jeg igjen å finne på Mysterud bar på Sagene 🙂

 

TIDLIGERE EVENTER:

MYSTERUD 26. NOVEMBER

Wow! På en time solgte jeg unna nesten 100(!) sandwicher! Siste pop opp i 2018 bar preg av jul:
[1] Porchetta, surkål og sennep.
[2] Kalkun med sherrysaus og sviske.
[3] Fønix fra Stavanger Ysteri, pepperkakesirup og valnøtter.

 

MYSTERUD 28. OKTOBER

Fortsettelse av høsten…
[1] Sopp- og hasselnøtt-terrine.
[2] Lammepølser med gresskarpure og kremost.
[3] Svinekam med karamellisert løk og cornichons.

 

MYSTERUD 30. SEPTEMBER

Mange kjente fjes kom innom denne søndagen og fikk smakt på noen høstlige sandwicher:
[1] Chili con carne
[2] Umami-tomater og speka svinekjaker fra Felloni Spekehus.
[3] Smørstekte kantareller, dill og Västerbottenost

MYSTERUD 26. AUGUST

Wow! Iveren var stor og stemningen stod i taket denne søndagen på Mysterud! Jeg solgte tomt og folk var storfornøyde med smakene som denne gangen var:
[1] Mac ‘n’ cheese og Nduja fra Felloni Spekehus
[2] Ovnsbakt kylling med blomkål og basilikumsaus
[3] Smørstekte plommer fra Sjødalstrand, timian og parmesan.

 

SCC 17.-19. AUGUST

Hele helgen stod jeg på Gardermoen Raceway og solgte sandwicher til bil entusiaster til lyden av gamle VW-biler.
De kunne prøve seg på sandwich med Mac ‘n’ cheese og Nduja fra Felloni Spekehus, sandwich med oksehjerte og maispure eller Bloody Mary-sandwichen.

MYSTERUD BAR 29. JULI

Stille og rolig i Oslo by, men noen trofaste og matglade kom innom og fikk et gjensyn med valgte favoritter:

[1] Sandwich med Char Siu-marinert svinenakke og kålsalat.
[2] Sommersandwich med kylling, urter og peanøttsaus.
[3] Lille Aske med rabarbrakompott og syltet rabarbra.

 

MYSTERUD BAR 17. JUNI

I anledning sommerkonsert på Sagene ble det pop opp en uke tidligere enn vanlig:

[1] Oksetunge med kremet nykål, nepe og sennep.
[2] Bakt potet med panchetta, Røros-rømme og ramsløksmør.
[3] Lille Aske med rabarbrakompott og syltet rabarbra.

MYSTERUD BAR 27. MAI

[1] Hvasser asparges, estragonmajones, parmesan og mandler.
[2] Oksehaleragu med potet og jordskokk.
[3] Sommersandwich med kylling, urter og peanøttsaus.

RESTAURANT DAY AT HAGEGATA 46A 19. MAI

En herlig lørdagsformiddag solgte jeg unna sandwicher til sultne Restaurant Day-gjester i en av Oslos fineste bakgårder!
De fikk smake på:

[1] Sandwich med asparges, estragonmajones og salte mandler, basilikum og parmesan.
[2] Sandwich fylt med Njuda-sterk pølse fra Felloni Spekehus- og snøfrisk, tomater og ramsløk.
[3] Sandwich med salsicciapølse, syltet fennikel, sellerirot og sennep.

                                 

MYSTERUD BAR 29. APRIL

Jeg blir like glad hver gang jeg får stå sammen med Irene på Mysterud og servere digge sandwicher til sultne folk!

[1] Sandwich med grønne asparges med estragonmajones, mandler og parmesan.
[2] Sandwich fylt med langtidsstekt Char Siu svinenakke, kålsalat og mung bønnespirer.
[3] Sandwich med sitronmarinert kylling, hummus, grillet paprika og hvitløk.

                            

MYSTERUD BAR 25.MARS

Første pop opp var en så stor suksess, og jeg hadde det så utrolig gøy, at vi avtalte med en gang at jeg skal ha gjesteopptreden siste søndag hver måned på Mysterud Bar! Denne dagen troppet jeg opp med tre nye smaker:

[1] Sandwich fylt med kyllinglår, Bloody Mary-saus og syltet selleristang.
[2] Sandwich med lammekofta, ertepuré, mynte og limeyoghurt.
[3] Sandwich med rødkittosten Munkeby, øl-karamellisert løk og hasselnøtter.

                                      

MYSTERUD BAR

18. februar 2018 – Jeg var hos Mysterud Bar på Sagene denne dagen. En herlig lokalbar med fantastisk atmosfære og sykt bra utvalg av øl. På 1 1/2 time solgte jeg tomt alle sandwichene! Smakene som falt i smak hos folket var denne gangen:

[1] Sandwich med grillet oksehjerte, maispuré og chili.
[2] Sandwich med salsicciapølse fra Felloni Spekehus, sellerirot, syrlig eplemajones og syltet fennikel.
[3] Sandwich med Føniks fra Stavanger Ysteri, eple- og sellerirot og valnøtter i ølsirup.

MATHALLEN

10. desember 2017 – Denne gangen fikk jeg stå på Torget i Mathallen i Oslo. Her er det et godt miljø for matglade folk og mye snadder å velge mellom.
Denne dagen var det også tre valg, alle sandwichene laget med surdeigsbrød fra Handwerk:

[1] Sandwich med kalkunbryst, ovnsbakte rotgrønnsaker, urtedressing og pepperrotkrem.
[2] Sandwich med braisert oksebryst, surkål og baconmajones.
[3] Sandwich med stilton, pæresalat og pepperkakesirup.

 

OSLOVELO
18. november 2017 – Min ALLER første pop opp var på OsloVelo på Grünerløkka i Oslo. Et hipt og kult konsept med sykkelverksted, cafe, bar og musikk.m
Denne dagen fikk jeg overta matsalget. På menyen stod det tre typer sandwicher laget med surdeigsbrød fra Handwerk:

[1] Sandwich med grillet oksehjerte, maispuré og rødvinsglace
[2] Sandwich med kyllinglår, Bloody Mary-saus og syltet selleristang
[3] Sandwich med rødbethummus, fetaost og eple- og pæresalat.