Om meg

Jeg har, helt fra jeg var liten, vært veldig glad i mat og synes det er morsomt å se tilbake på hvordan smakene mine hele tiden endret og utviklet seg, og fortsatt gjør.

Etterhvert ble jeg eldre og det ble vanskelig å holde seg unna å jobbe med dette også. Mange år i restaurantbransjen og i Vinmonopolet har gitt meg et bredt smaksregister og gjort det mulig å kombinere min livshobby og jobb. Jeg kunne ikke vært heldigere!

For meg er alle måltider viktige. Mat skal gi glede, utfordre og gjøre oss nysgjerrige.

Nå er tiden også kommet for å utfordre meg selv på et nytt område. Alene – men med mange gode venner som støtte – har jeg startet B.T. Brød & Topping for at du skal få ta del i den samme matgleden jeg har!

Tanken bak B.T. Brød & Topping er ikke bare å spre min matglede, men også å gjøre sandwicher unike og spennende! Sandwichene skal være stappfulle av gode, sammensatte og gjennomtenkte smaker. Alt er ferskt og laget fra bunnen av, uten kompromisser.

Samtidig er det viktig for meg å bruke råvarer som kan utnyttes til sitt fulleste, ta i bruk råvarer fra lokale- og småskalaprodusenter og sørge for minst mulig matsvinn.

Jeg har allerede hatt noen pop opp-eventer og levert møtemat til firmaer. En fast base har jeg ikke enda, men ordner likevel det meste!
Så er du sulten eller skal mate en gjeng med sultne folk?

Ta kontakt da vel!